مــــــــــــــــــــــنتديــــــــــات أصحـــــــــابــــــــك
مــــــــــــــــــــــنتديــــــــــات أصحـــــــــابــــــــك
مــــــــــــــــــــــنتديــــــــــات أصحـــــــــابــــــــك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهــــــــــــــــــــلا ومـــــــــــــــــرحبا بكـــــــــــــل الشـــــــــــباب فى منتديـــــــــــــات أصحــــــــــابك
 
الرئيسيةيــــــــــــــأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الأرز المعمر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




الأرز المعمر Empty
مُساهمةموضوع: الأرز المعمر   الأرز المعمر I_icon_minitimeالسبت فبراير 28, 2009 8:51 pm

الطريقه:
تجيبي أرز الكميه إللي تحبيها وضعفها لبن يعني كوب الرز عليه كوبين لبن وتحطيهم مع بعض يعني تنقعي الرز في اللبن وبعدين تحطيه علي النار حاجه بسيطه وبعدين تنقليه ضروري لطاجن فخار وممكن تزودي لبن تاني لو كان الرز مش متغطي لبن ومفيش فيه مالح خالص لأنه بيبقي مسكر شويه لكن ممكن مستكه وحبهان لوتحبي وتحطي عليه ضروري معلقة قشطه ومعلقة سمنه بلدي وتحطيهم في الفرن لحد مايستوي الرز ووشه يحمر.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
moon light
مشرفة منتـــــدى الموضة والأناقـــــــــة
moon light


انثى
عدد الرسائل : 366
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالبة
نقاط : 385
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 26/01/2009

بطاقة الشخصية
01:

الأرز المعمر Empty
مُساهمةموضوع: رد: الأرز المعمر   الأرز المعمر I_icon_minitimeالسبت فبراير 28, 2009 9:36 pm

شكرا يا نان علي الاكله الجامدة دي

لان انا بمووووووت فيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الأرز المعمر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مــــــــــــــــــــــنتديــــــــــات أصحـــــــــابــــــــك :: منتدى المرأة والأسرة والطفــــــــــــــــل :: قسم واحة المطبخ-
انتقل الى: